Eğitim Haberleri      Temel Hijyen Uygulamaları / Gıda Hijyeni Bilgilendirme Kuruluş İçi Eğitim Programı
  • 6.07.2018

Odamız tarafından, Otel, Restorant, Cafe ve Yemek Siteleri işi yapan ve bu alanlarda hizmet veren üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik ‘ Temel Hijyen Uygulamaları ve Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitimi’ düzenlenecektir. Düzce Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği içerisinde ‘13 Temmuz Cuma günü ‘13.30-17.30’ saatleri arasında düzenlenecek olan eğitim odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Eğitim sonrası katılımcılara ‘Halk Eğitim tarafından ‘Hijyen Eğitimi Programı Kurs Bitirme Belgesi’ verilecektir.

Eğitime katılmak isteyenlerin, aşağıda bulunan formu doldurup zeynep@duzcetso.org.tr e posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Eğitim Başvuruları için tıklayınız.

Bilgi:

Zeynep CEBECİ