Yalın Üretim Eğitim Webinarı
  • 8.07.2021

Odamız Ve Yalın Danışmanlık Eğitim Hizmeleri İşbirliğinde 08/07/2021 Perşembe Saat 10:00-13:00 Saatleri Arasında Yalın Üretim Danışmanı Murat Bedük’ün Konuşmacı Olarak Katılacağı “ Yalın Üretim Eğitimi “ Webinarımıza Siz Değerli Üyelerimizin Katılımını Bekleriz.

Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi
  • 29.06.2021

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, MARKA, Odamız iş birliği ile, Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi 29 Haziran 2021 Salı günü saat 10.00 ve 17.00 arasında verilecektir.

İmalatçı Mikro ve Küçük Ölçekli İşletmelere Hızlı Destek Programı
  • 24.06.2021

Odamız ve KOSGEB işbirliğinde 24.06.2021 Perşembe (yarın) saat 15.00 de KOSGEB Düzce İl Müdürü Necdet Yaşar ŞAHİN tarafından COVID-19 salgınından etkilenen imalat, bilgisayar programlama ve bilimsel Ar-Ge sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmelere yönelik olarak teminatsız ve faizsiz geri ödemeli destek olarak açıklanan “İmalatçı Mikro ve Küçük Ölçekli İşletmelere Hızlı Destek Programı” ve ilk başvuru dönemi sonrasında yapılan değişiklikler anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır. Kayıt için tıklayınız;

TEKNOFEST 2021 Teknoloji Yarışmaları Başvuruları Başladı!
  • 18.05.2021

Dünyanın en büyük havacılık festivallerinden olan ve ayakları yerden kesen TEKNOFEST heyecanı, yeniden başlıyor. Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için Roket’ten Otonom Sistemlere, Yapay Zeka’dan Sualtı Sistemleri’ne kadar 35 farklı kategoride Türkiye tarihinin en büyük ödüllü Teknoloji Yarışmaları bulunmaktadır.

Üretimde Dijital Dönüşüm Semineri 2
  • 3.05.2021

Odamız tarafından Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2019 yılı Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı için yürüttüğümüz “Üretimde Dijital Dönüşüm Projesi” kapsamında, 4 Mayıs 2021 Salı günü saat 11:00’de KOSGEB Düzce İl Müdürü Sayın Necdet Yaşar Şahin’in konuşmacı olarak katılacağı “Üretimde Dijital Dönüşüm Online Semineri -2”  düzenlenecektir.

E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm Webinarına Davet
  • 29.04.2021

TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu ve Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği işbirliğiyle, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 21:30’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan “E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm” konulu Webinarın konuşmacısı; Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Genel Koordinatörü Ziya Kızıltan olacaktır.

Üretimde Dijital Dönüşüm Semineri
  • 26.04.2021

Pandemi sonrasında tüm dünyada çok daha öne çıkan dijitalleşme süreçlerinde faydalanabileceğiniz devlet desteklerinden haberdar olmak için webinarımıza davetlisiniz.

Başarı Hikayeleri
  • 24.03.2021