Yalın Üretim Eğitim Webinarı Gerçekleşti
  • 9.07.2021

Odamız ve Yalın Danışmanlık Eğitim Hizmetleri işbirliğinde düzenlenen, Yalın Üretim Danışmanı Murat Bedük’ün konuşmacı olarak katıldığı Yalın Üretim Eğitim Webinarı video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Yalın Üretim Eğitim Webinarı
  • 1.07.2021

Odamız Ve Yalın Danışmanlık Eğitim Hizmeleri İşbirliğinde 08/07/2021 Perşembe Saat 10:00-13:00 Saatleri Arasında Yalın Üretim Danışmanı Murat Bedük’ün Konuşmacı Olarak Katılacağı “ Yalın Üretim Eğitimi “ Webinarımıza Siz Değerli Üyelerimizin Katılımını Bekleriz.

Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi Gerçekleşti
  • 30.06.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğinde gerçekleşen Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi, MARKA Proje Uzmanı Selim Polat ve Mesut Çınar'ın sunumuyla Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi
  • 23.06.2021

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, MARKA, Odamız iş birliği ile, Proje Yazma ve Ajans Destekleri Eğitimi 29 Haziran 2021 Salı günü saat 10.00 ve 17.00 arasında verilecektir.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 11.06.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen, İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitim seminerine, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Merve Gül Ertuğral ve Çise Akgöz’ün anlatımıyla Düzce TSO Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi -  Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi
Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi - Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi
  • 16.04.2021

TOBB, TOBB ETÜ ve Global Al Hub iş birliğinde gerçekleştirilen Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında 19-23 Nisan 2021 tarihleri arasında online olarak "Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi" gerçekleştirilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Uyum Eğitimi
  • 13.04.2021

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilecek olan "Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Uyum Eğitimi" başlıklı eğitimden; gerek çalışanlarının gerek müşterilerinin ve temasta bulunun diğer kişilerin kişisel verilerini mevzuata uygun şekilde işlemek isteyen şirket sahip ve yöneticileri bu eğitimden faydalanabilecektir.

İş Hayatında Hitabet Eğitimi
  • 26.03.2021

TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen ve konuşmacı olarak Öğr. Gör. Gökhan Bayram’ın katılacağı İş Hayatında Hitabet konulu webinarımız 26 Mart 2021 Cuma günü saat 21:00’de gerçekleştirilecektir.

Kadın Kooperatifçilik Eğitim Programı Gerçekleşti
  • 26.02.2021

Kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi ve sürdürebilirliklerinin sağlanması, kurumsal kapasitelerin geliştirilmesi ve görünürlüklerinin arttırılması amacıyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Ticaret İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği eğitim programı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Müzakere 4.0 İş Dünyasında Müzakere ve Arabuluculukta Uzmanlık Eğitimi
  • 16.02.2021

15-21 Şubat 2021 tarihleri arasında internet üzerinden Müzakere 4.0 “İş Dünyasında Müzakere ve Arabuluculukta Uzmanlık Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Çevre Mevzuatı Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 4.02.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “ Çevre Mevzuatları Eğitimi “ Çevre Mühendisleri Gülsevil Çetin Yazgan ve Fatih Mezarcı tarafından video konferans olarak gerçekleşti.

Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 4.02.2021

Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) Tanıtım Toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 4. Kat konferans salonunda gerçekleştirildi.

Çevre Mevzuatı Eğitimi Duyurusu
  • 29.01.2021

Çevre Mevzuatı Eğitimi Duyurusu

Sınır Ötesi Ticaret-Sınırsız E-İhracat Eğitimi Tamamlandı
  • 18.01.2021

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Tradevalley.com’un işbirliğiyle düzenlenen Sınır Ötesi Ticaret-Sınırsız E-İhracat Eğitimi Tamamlandı.

Düzce TSO’dan Milli Eğitime Tablet Desteği
  • 8.01.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan ve Türkiye’deki 365 oda ve borsa aracılığıyla Milli Eğitim Müdürlüklerine tahsis edilmek üzere Düzce TSO’ya gönderilen tablet bilgisayarlar, Düzce Valisi Cevdet Atay’ın da katılımlarıyla düzenlenen törenle Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e teslim edildi.

Beden ve Benlik Algısı Eğitimi
  • 3.12.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Berrak Danışmanlık işbirliğiyle video konferans yolu ile 7 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 14:00’te “Beden ve Benlik Algısı Eğitimi” düzenlenecektir.

Düzce Drone Ehliyeti Eğitimi
  • 20.11.2020

İHA0 -İHA1 Ticari Pilot Eğitimi son başvuru tarihi 27 Kasım 2020 saat 13:00'dır.

Beynin Pozitif Yönetimi Eğitimi
  • 13.11.2020

Beynin Pozitif Yönetimi Eğitimi

KOBİ’LER İÇİN İNOVASYON YÖNETİMİ EĞİTİMİ
  • 2.11.2020

Eğitim Tarihleri: 04-05-06 Kasım 2020 (Çarşamba-Perşembe-Cuma) Eğitim Süresi: 3 gün - 6 saat Eğitim Saatleri: 10.00-12.00 Eğitim Şekli: Online (Zoom) Eğitimin Amacı: Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından fonlanan Öğrenen ve Yenilikçi KOBİ’ler İçin Bölgesel Ekosistemin Oluşturulması-Yenilikçi Ekosistemler (InnoHabitS) Projesiyle Doğu Marmara Bölgesindeki KOBİ’lerin inovasyon yönetimi kapasitesini geliştirmek için insan kaynağı yetiştirmek amaçlanmaktadır.