Eğitim Haberleri Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı
  • 10.11.2016

Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Eğitimci Şeyda Otluoğlu Kuyumcu'nun verdiği eğitimlerin son gününde katılımcılara işyerlerini kurarken yapılması gereken konular aktarıldı. Eğitimin son kısmına Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır da katıldı. Girişimciliğin önemine işaret eden Çakır, ülke ekonomisinin yüksek teknoloji ürünlerinin geliştirilmesi ve ihracatın üst seviyelere çıkarılmasıyla şahlanacağını, bu nedenle yapılan her girişimcilik faaliyetini önemsediklerini ifade etti.

Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdikleri eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, işyerlerini kurmaları halinde KOSGEB'den maddi destek sağlayabilecekler.