Eğitim Haberleri Düzce TSO'da Zaman Yönetimi Eğitimi
  • 11.04.2016

Düzce TSO'da Zaman Yönetimi Eğitimi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın ABİGEM A.Ş İşbirliğiyle düzenlediği "Zaman Yönetimi Yoluyla Performansı Geliştirmek" konulu eğitim 15 Nisan 2016 Cuma günü Düzce TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

ABİGEM A.Ş uzmanlarından Ayşe Demirbaş'ın vereceği eğitimde amaç;

Zaman, her birimiz için sadece kendi ömrümüzle sınırlıdır. Zamanı boşa harcamak, hayatı boşa harcamaktır; zamanımızı iyi kullanmak ise, hayatımızı iyi kullanmaktır. “Zamanımı Yönetiyorum” programı, zamanı etkin biçimde kullanabilme becerileri geliştirmeye yönelik bir Workshop’tur.

Eğitim ücretsiz olup, katılmak isteyen üyelerimizin ekteki Katılım Formunu doldurup, vildan@duzcetso.org.tr e-posta adresine veya 524 53 10 numaralı faksa göndermeleri gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

Detaylı bilgi için 524 25 50 numaralı telefondan Vildan Hanım'a ulaşabilirsiniz.

EK: KATILIM FORMU

EK2: AYŞE DEMİRBAŞ CV