Eğitim Haberleri E-FATURA & E-DEFTER EĞİTİMİ TAMAMLANDI
  • 4.11.2015

E-FATURA & E-DEFTER EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile ABİGEM A.Ş işbirliğiyle düzenlenen E-Fatura & E-Defter eğitimi tamamlandı.

Eğitimin son bölümüne katılan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, artık kurumsal işlemlerin tamamının elektronik ortama geçmeye başladığını, bu geçiş sürecine herkesin hazırlıklı olması gerektiğini söyledi. Çakır, Ocak 2016’da mecburi hale gelecek olan uygulamayla alakalı olarak eğitim süreçlerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

E-Fatura & E-Defter eğitimini ABİGEM A.Ş Eğitmenlerinden Emre Yelman verdi.

Eğitimde; E-fatura ,e-defter, e-arşiv fatura nedir?, E-faturaya nasıl geçilir?, Kimler mükelleftir?, Hangi çalışma metotları ile e-dönüşüme geçilir?, Gib portal avantaj ve dezavantajları nedir?, Entegratör seçerken nelere dikkat edilmelidir?, E-dönüşüm sürecine geçiş aşamaları nelerdir?, Mali mühür nedir? Nasıl temin edilir?, Zaman damgası nedir? Hangi şart ve koşullarda kullanılır?, E-deftere nasıl geçilir?, E-defter nasıl iletilir?, E-saklama nedir? Nasıl yapılır?, e-Arşiv fatura avantajları dezavantajları nelerdir?, Entegratörler arası avantaj-dezavantajlar nelerdir?, TÜRKKEP’in e-dönüşüm çözümleri nelerdir?, E-dönüşümde Aralık ayını beklemenin avantajı dezavantajı nelerdir?, Sektörde sıkça sorulan sorular konuları ele alındı.

Eğitimin son bölümünde katılımcıların sertifikaları verildi.