• 16.04.2024

Düzce İşgücü Piyasası Araştırması

4904 sayılı İŞKUR kanunu gereğince Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri, illerinin işgücü piyasasını izleme ve değerlendirme sistemini oluşturmak ve gelecek istihdam ve eğitim ihtiyacını belirlemek amacıyla 15/04-17/05 2024 tarihleri arasında işgücü piyasası araştırması gerçekleştirilecektir.

Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzün düzenlediği araştırma ile işgücü piyasasında mevcut ve gelecek dönemde meydana gelmesi beklenen mesleki değişim ve gelişmeler izlenebilecek, işverenlerimizin ihtiyaç duyduğu meslek ve beceriler tespit edilecektir.
Araştırma sadece istatistiki amaçlarla yapılmakta olup, derlenecek bilgiler Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünce işgücü piyasası taleplerinin belirlenmesinde kullanılacak ve paydaşlara daha iyi hizmet sunulmasında yol gösterecektir. İşveren taleplerini doğru olarak tespit edilebilmesi için işyeriniz tarafından doldurulması yasal zorunluluk arz eden bilgi formlarının doldurtulması amacıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ilgili personelleri ile “size uygun olan tarih ve saatte” ziyaretinize gelecektir. Ayıracağınız zaman ve iş birliğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.