Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri TOBB KGK Doğu Marmara Bölge Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 8.11.2021

TOBB KGK Doğu Marmara Bölge Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illeri Kadın Girişimciler İcra Kurul Üyelerinin katılımıyla düzenlenen, TOBB KGK Doğu Marmara Bölge Toplantısının 5.’cisi Bolu’da gerçekleştirildi

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) gerçekleştirilen toplantıya; Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Bolu Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi, TOBB Temsilcileri, BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük Başkan Yardımcılar Emine Kurtay, Fatma Simay Üzmez Şişman kurul üyeleri, KGK-GGK Komiteler Sekreteryası Hatice Çakır, Doğu Marmara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı ve İcra Kurulu Üyeleri, Kadın Kooperatifleri Başkanlığı ve Üyeleri ve kadın girişimciler katıldı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, Ata Tohumları Hikayesi’nden Liderlik ve Girişimcilik konularına kadar düzenlenen çok faydalı paneller düzenlendi.

Bolu programı kapsamında, eşsiz tabiatı, kültürü ve tarihi şahsiyetleriyle hepimizin gönlünde ayrıcalıklı bir yer tutan doğa harikası Abant Gölü ile Göynük ve Mudurnu gibi güzel ilçeleri ziyaret edildi.

TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük, “İki günlük ziyaret süresince bizleri evimizde gibi hissettiren Bolu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce ve Bolu İcra Kurulu üyelerine samimi ve nazik ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.