Bilim ve Teknoloji Komisyonu Bilgilendir Turunda
  • 29.12.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Üniversitesi işbirliğiyle oluşturulan Düzce TSO Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe ve Komisyon Üyesi Ahmet Veli ve 5. Meslek Komitesi Üyesi Abdullah Atasoy, sektördeki firmalara bilgi vermek ve çalışmaların kapsamını geliştirmek amacıyla firma ziyaretlerinde bulundular.

Bilim ve Teknoloji Komisyonu Mersin'de
  • 29.12.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe ve Komisyon Üyesi Aytekin Öksüz, Mersin Akkuyu'da yapımı devam eden Nükleer Santral'i incelemek üzere kente gitti.

Bilim ve Teknoloji Öğrenci Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bilim ve Teknoloji Öğrenci Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Varank, Bilim ve Teknoloji Komisyonu yapılanmasını dinledi
  • 29.12.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO) Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Murat Taştepe, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret ederek oluşumu tamamlanan ve ilk yılını dolduran Bilim ve Teknoloji Komisyonu’nun faaliyetleri, kapsamı ve oluşum modeli hakkında bilgiler verdi.

DTSO'dan Mühendisler Günü kutlama mesajı
  • 29.12.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, (DTSO) 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bilim ve Teknoloji Komisyonu Kuruldu
  • 14.05.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) öncülüğünde akademisyenler, eğitimciler, ilgili fakülte öğrencileri ve iş adamlarından oluşan Bilim ve Teknoloji Komisyonu kuruldu.