ODAMIZDA HANGİ EĞİTİMİN YAPILMASINI İSTERSİNİZ?
  • 8.01.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. işbirliğiyle üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Genel Girişimcilik Eğitimi Sona Erdi
  • 31.12.2015

KOSGEB, MARKA, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Etkili Satış Eğitimi tamamlandı
  • 16.12.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerine yönelik olarak düzenlediği ve Nail Kurtdere'nin eğitmen olarak yer aldığı Etkili Satış Eğitimi tamamlandı.

ETKİLİ SATIŞ EĞİTİMİ DUYURUSU
  • 10.12.2015

Etkili Satış Eğitimi Duyurusu

MARKA DIŞ TİCARET EĞİTİMİ BAŞVURULARI BAŞLADI
  • 24.11.2015

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Düzce’de ihracat yapma isteğinde olan firmaların veya halihazırda ihracat yapan ancak ihracat payını arttırmak isteyen firmaların dış ticarete ilişkin bilgilerini geliştirmek üzere, toplam 3 gün sürecek “Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimleri”ni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’yla işbirliği yaparak düzenlenmektedir.

DÜZCE TSO’DA E-FATURA & E-DEFTER EĞİTİMİ
  • 16.11.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile ABİGEM A.Ş işbirliğiyle 19 Kasım 2015 Perşembe günü E-Fatura & E-Defter eğitimi düzenlenecektir.

Zor İnsanlar ve Zor Durumlarda İletişim Eğitimi Tamamlandı
  • 10.11.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası personeline yönelik olarak düzenlenen Zor İnsanlarla ve Zor Durumlarda İletişim konulu eğitim tamamlandı.

E-FATURA & E-DEFTER EĞİTİMİ TAMAMLANDI
  • 4.11.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile ABİGEM A.Ş işbirliğiyle düzenlenen E-Fatura & E-Defter eğitimi tamamlandı.

DÜZCE TSO’DA E-FATURA & E-DEFTER EĞİTİMİ
  • 30.10.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile ABİGEM A.Ş işbirliğiyle 4 Kasım 2015 Çarşamba günü E-Fatura & E-Defter eğitimi düzenlenecektir.

MARKA Dış Ticaret Eğitimi Başvuruları Başladı
  • 26.10.2015

Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova illerinin uluslararası pazarlarda rekabet gücünün giderek arttığı gözlemlenmekte, bu çerçevede birçok KOBİ de yurtdışında uygun pazarlar bulmaya dönük çalışmalar ve planlamalar yapmaktadır. KOBİ’lerdeki bu değişim talebine karşılık olarak, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), görev kapsamına giren 5 ildeki (Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce ve Yalova) ihracat yapma isteğinde olan firmaların veya halihazırda ihracat yapan ancak ihracat payını arttırmak isteyen firmaların dış ticarete ilişkin bilgilerini geliştirmek üzere, toplam 3 gün sürecek “Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimleri” bölge Odalarıyla işbirliği yaparak düzenlenmektedir.

FİNANSÇI OLMAYANLAR İÇİN FİNANS EĞİTİMİ
  • 19.08.2015

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Akademisi’nin ABİGEM A.Ş ile ortaklaşa düzenlediği “Finansçı Olmayanlar İçin Finans Eğitimi”nin başvuruları başladı.

ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ODAMIZA PLAKET
  • 28.05.2015

Düzce TOKİ Mehmet Akif Eğitim Kurumları Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri Yıl Sonu gösterisi okulun toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri Düzce TSO’da bir araya geldi
  • 22.05.2015

Düzce TOKİ Mehmet Akif Eğitim Kurumları Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri ve velileri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı
  • 22.04.2015

MARKA, KOSGEB, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Bağımlılığı Önlemede Akran Eğitimi tamamlandı
  • 21.04.2015

Valiliğin koordinesinde yürütülen, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi tarafından planlanan, İl Özel İdaresi ve Düzce TSO tarafından desteklenen Bağımlılığı Önlemede Akran Eğitimi gerçekleştirildi.

Müşteri İlişkileri Eğitimi tamamlandı
  • 19.11.2014

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri için ücretsiz olarak ikinci kez düzenlediği Mağazacılıkta Satış Teknikleri Geliştirme ve Etkin Müşteri İlişkileri Eğitimi tamamlandı.