Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun
  • 18.09.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 2017-2018 eğitim öğretim sezonunun başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (PCM)
  • 11.05.2017

Amacı : Doğu Marmara Bölgesinin proje yazma kapasitesini arttırmak için gerekli insan kaynağının yetiştirilmesi amacıyla proje yazma eğitimi kurgulanmıştır.

Kurum Kültürü ve Aidiyet Eğitimi
  • 28.03.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası personeline yönelik olarak düzenlenen Kurum Kültürü ve Aidiyet eğitimi tamamlandı.

Dış Ticaret Eğitimi Tamamlandı
  • 28.03.2017

Ekonomi Bakanlığı, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri tamamlandı.

Eğitim Anketi
  • 19.01.2017

DÜZCE TSO EĞİTİM AKADEMİSİ, 2017 EĞİTİM TAKVİMİNİ SİZİN TERCİHLERİNİZ VE İHTİYAÇLARINIZ DOĞRULTUSUNDA BELİRLİYOR

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
  • 16.12.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Düzce İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı
  • 10.11.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun
  • 19.09.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, 2016-2017 eğitim öğretim sezonunun başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Düzce TSO'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
  • 8.08.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 11-16 Ağustos 2016 ve 23-26 Ağustos 2016 tarihleri arasında iki ayrı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir.

TSE Eğitimi Tamamlandı
  • 30.05.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği TSE Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi tamamlandı.

Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
  • 30.05.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, MARKA Düzce Yatırım Destek Ofisi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
  • 17.05.2016

Odamız aylık eğitim programı kapsamında, 26-27 Mayıs 2016 Perşembe-Cuma Günü "TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi" 10:00-17:00 saatleri arasında Odamızda düzenlenecektir.

Zaman Yönetimi Eğitimi Tamamlandı
  • 19.04.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın ABİGEM A.Ş İşbirliğiyle düzenlediği "Zaman Yönetimi Yoluyla Performansı Geliştirmek" konulu eğitim Düzce TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce TSO'da Zaman Yönetimi Eğitimi
  • 11.04.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın ABİGEM A.Ş İşbirliğiyle düzenlediği "Zaman Yönetimi Yoluyla Performansı Geliştirmek" konulu eğitim 15 Nisan 2016 Cuma günü Düzce TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

Genel Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
  • 14.03.2016

KOSGEB, MARKA ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

İş Hukuku Eğitimi Tamamlandı
  • 22.02.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerine yönelik olarak düzenlediği İş Hukuku Eğitimi tamamlandı.

Düzce TSO Üyelerine Lisansüstü Eğitim Fırsatı
  • 16.02.2016

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokolle Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, üyelerin birinci derece yakınları, oda personeli ve personelin birinci derece yakınları, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından hazırlanan "Lisansüstü Eğitim" programlarından faydalanabilecek.

İş Hukuku Eğitimi 19 Şubat'a Ertelendi
  • 9.02.2016

10 Şubat 2016 Çarşamba günü yapılması planlanan İş Hukuku Eğitimi, 19 Şubat 2016 Cuma gününe ertelenmiştir.

Müşteri Odaklı Satış Eğitimi Tamamlandı
  • 3.02.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve ABİGEM A.Ş işbirliğiyle düzenlenen " Müşteri Odaklı Satış Eğitimi" tamamlandı.

Düzce TSO Şubat Ayı Eğitim ve Seminerleri
  • 26.01.2016

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerimizin gelişimi ve "sürekli eğitim" felsefesi gereği yenilenen eğitim programı dahilinde, Şubat ayı içerisinde 2 eğitim ve 2 adet de seminer düzenlemektedir.

Genel Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
  • 22.01.2016

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, KOSGEB, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Genel Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.