Gaz Altı Kaynak Uygulamaları  ve Emniyetli  Endüstriyel Gazlar Kullanımı Eğitimi
Gaz Altı Kaynak Uygulamaları ve Emniyetli Endüstriyel Gazlar Kullanımı Eğitimi
  • 3.10.2018

Gaz Altı Kaynak Uygulamaları ve Emniyetli Endüstriyel Gazlar Kullanımı Eğitimi

KOBİ'lere Yönelik Ücretsiz Eğitim
  • 24.09.2018

Türkiye Bankalar Birliği tarafından KOBİ’lere yönelik ücretsiz eğitimler ve kurslar düzenlenmektedir.

Lojistik Eğitimi Standartları Çalıştayı başladı
  • 16.09.2018

Lojistik Eğitimi Standartları Çalıştayı akademisyenler, lojistik sektöründen temsilciler ve iş adamlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
  • 10.08.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın KOSGEB işbirliği ile düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Temel Hijyen Uygulamaları / Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitim Programı
  • 16.07.2018

Odamız tarafından, Otel, Restoran, Kafe ve Yemek Siteleri işi yapan ve bu alanlarda hizmet veren üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik ‘ Temel Hijyen Uygulamaları ve Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitimi’ düzenlenecektir. Düzce Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği içerisinde ’20 Temmuz Cuma günü ‘14.00-17.30’ saatleri arasında düzenlenecek olan eğitim odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Eğitim sonrası katılımcılara ‘Halk Eğitim tarafından ‘Hijyen Eğitimi Programı Kurs Bitirme Belgesi’ verilecektir.

Hijyen Eğitimi Tamamlandı
  • 13.07.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği ve toplamda 145 kursiyerin katılım sağladığı Hijyen Eğitimi tamamlandı.

Temel Hijyen Uygulamaları / Gıda Hijyeni Bilgilendirme Kuruluş İçi Eğitim Programı
  • 6.07.2018

Odamız tarafından, Otel, Restorant, Cafe ve Yemek Siteleri işi yapan ve bu alanlarda hizmet veren üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik ‘ Temel Hijyen Uygulamaları ve Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitimi’ düzenlenecektir. Düzce Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği içerisinde ‘13 Temmuz Cuma günü ‘13.30-17.30’ saatleri arasında düzenlenecek olan eğitim odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Eğitim sonrası katılımcılara ‘Halk Eğitim tarafından ‘Hijyen Eğitimi Programı Kurs Bitirme Belgesi’ verilecektir.

İSG Eğitimi
  • 5.06.2018

İSG Eğitimi

Eğitim Danışmanlarıyla Yeni Dönem
  • 18.05.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yeni dönemde yapılması planlanan eğitimler, üyelerin faydalanabileceği destekler ve benzeri konuların ortaklaşa yapılabilmesi adına Düzce'de faaliyet gösteren bazı eğitim danışmanları ile bir araya gelindi.

TOKİ M. Akif İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfını Ağırladık
  • 9.05.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl geleneksel olarak TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfının düzenlediği yıl sonu etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sona Erdi
  • 20.02.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi.

Düzce TSO'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
  • 31.01.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Düzce Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 13-16 Şubat 2018 tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir.

Acil Durum Kriz Yönetimi Eğitimi
  • 11.01.2018

İşletmelerin acil bir durum anında yaşayabilecekleri yönetsel ve davranışsal sistemlerin aksaması nedeniyle oluşan olay ve kazaların bertaraf edilmesi kapsamında acil durum kriz yönetimi sürecinde görev alacak çalışanların yönetsel ve operasyonel fonksiyonlar konusunda bilgilendirilmesi ve beceri kazandırılması.

Dış Ticaret Yönetimi Uzmanlık Eğitimi Tamamlandı
  • 21.12.2017

Uluslar arası pazarlara yeni giren veya yer alan şirketlerin karşılaştığı sorunların çözümüne yardımcı olmak, global vizyona sahip dış ticaret uzmanları yetiştirmek, uluslar arası ticaret işlemleri sırasında karşılaşılabilecek sorunları ve bunların çözüm yollarını saptayarak Dış Ticaret alanında daha başarılı personel yetiştirmek üzere geliştirilmiş özel bir program olan eğitim tamamlandı.

Kapalı Alanlarda Güvenli Çalışma Eğitimi Tamamlandı
  • 7.12.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2017 Eğitim Programlarında yer alan Kapalı Alanlarda Güvenli Çalışma Eğitimi Tamamlandı.

Kapalı Alanlarda Güvenli Çalışma Eğitimi
  • 1.12.2017

Kuruluşlarda potansiyel olarak tehlikeli olan/olabilecek rutin ve rutin olmayan faaliyetlerin güvenli şartlar altında gerçekleştirilmesinin sağlanması ve oluşturulması yönünde katılımcıların yetkin hale getirilmesi.

Girişimci İhracatçı Olmak ve İhracatta Yeni Fırsatlar Eğitimi
  • 1.12.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2017 Eğitim Programları içerisinde yer alan Girişimci İhracatçı Olmak ve İhracatta Yeni Fırsatlar Eğitimi tamamlandı.

RİSK TABANLI PROSES YÖNETİMİ EĞİTİMİ TAMAMLANDI
  • 27.11.2017

Odamız eğitim programı kapsamında düzenlenen "TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi" tamamlandı.

İleri Pazarlama Teknikleri Eğitimi Tamamlandı
  • 9.11.2017

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2017 yılı eğitim programları içerisinde yer alan ve ABİGEM A.Ş ortaklığıyla yürüttüğü eğitim çalışmaları kapsamında İleri Pazarlama Teknikleri eğitimi tamamlandı.

RİSK TABANLI PROSES YÖNETİMİ EĞİTİMİ
  • 7.11.2017

Odamız eğitim programı kapsamında, 16-17 Kasım 2017 (Perşembe-Cuma) "TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi 09:30 - 16:30 saatleri arasında Odamızda düzenlenecektir.

İLERİ PAZARLAMA TEKNİKLERİ EĞİTİM PROGRAMI
  • 30.10.2017