Lisansüstü Eğitim Protokolü Yenilendi
  • 12.09.2019

Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında bulunan “Lisansüstü Eğitim-Öğretim İşbirliği Protokolü” yenilendi.

AMATÖR DENİZCİ BELGESİ EĞİTİMİ
  • 4.09.2019

18 Eylül 2019 tarihindeki eğitim ve sınav saat: 14:00'da Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Son Başvuru tarihi 10 Eylül 2019'dur. KONTENJAN 180 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.

AMATÖR DENİZCİ BELGESİ EĞİTİMİ
  • 3.09.2019

Sosyal Medya Eğitimi Gerçekleşti
  • 23.07.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulunun organizasyonuyla “Girişimciler için Sosyal Medya Eğitimi” Matematik Mühendisi & Girişimci Eğitmeni Bora Önalan’ın sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Rektör Çakar ve Düzce TSO Yönetimi Eğitimleri İnceledi
  • 18.04.2019

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, yönetim kurulu ve meclis üyeleri Düzce Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler.

Dijital Dönüşüm E ticaret ve E ihracat Eğitimi
  • 29.03.2019

Ticaret Bakanlığımız ve TOBB himayelerinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan eğitimin temel amacı KOBİ’lerimiz için dijital dünya da iş yapabilme ve e-ticaret ekosisteminin onlara sağlayacağı faydaların farkındalığını arttırmaktır.

DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ
  • 11.03.2019

Odamız tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanarak sunulan ‘Dijital Pazarlama Eğitimi Projesi’ Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Hibe almaya hak kazanmıştır.

CNC Programlama Eğitimleri Duyurusu
  • 15.02.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından MARKA Mali Destek programı kapsamında yürütülmekte olan Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında 11 Mart 2019 Pazartesi gününden itibaren 300 kişiye 80 saat CNC Programlama Eğitimi verilecektir.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
  • 15.02.2019

KOSGEB Düzce Müdürlüğü ve odamız tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
  • 7.02.2019

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Sürekli Eğitim Merkezi (MARKASEM) kapsamında 21 - 22 – 25 Şubat 2019 tarihleri arasında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 4. Kat Toplantı Salonunda ‘Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi’ düzenlenecek olup “Erasmus+ KA2 ve KA3 Programları” kapsamında proje yazma uygulaması yapılacaktır. Eğitimin içeriği aşağıdadır.

2019 EĞİTİM ANKETİ
  • 17.01.2019

Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi
  • 20.11.2018

Odamız tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında yürütülmekte olan ve 20 şer kişilik 3 grup halinde verilen ‘Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi Projesi’nin 26,27 ve 28 Kasım 2018 tarihindeki kontenjanı dolmuş olup; 3,4,5 Aralık 2018 tarihinde düzenlenecek olan 3.grup için kayıt alınmaktadır. Yoğun talep olup kontenjan sınırlıdır.

Temel İş Hukuku Eğitimi Tamamlandı
  • 8.11.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın MARKA İşbirliğiyle düzenlediği Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi'nin ilk etabı tamamlandı.

Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitim
  • 25.10.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile TSE Marmara Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenecek olan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi ve Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimlerinin yer aldığı 5 günlük TSE Kalite Günleri Programı 12-16 Kasım 2018 tarihleri arasında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenecektir.

Temel Hijyen Eğitimi Tamamlandı
  • 22.10.2018

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği ve toplamda 108 kursiyerin katılım sağladığı Hijyen Eğitimi tamamlandı.

TEMEL İŞ HUKUKU VE ÖZLÜK DOSYALARININ HAZIRLANMASI EĞİTİMİ
  • 22.10.2018

Odamız tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanarak sunulan ‘Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi Projesi’ Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Hibe almaya hak kazanmıştır.

• 10.10.2018

TEYDEB 2.0 Yenilik Destek Programı / TÜBİTAK 1507- 1501 Ar-ge Destekleri için Proje Yazma Eğitimi - Düzce 30-31 Ekim 1 Kasım 2018 Eğitimde, odak noktası pazarlanabilir ve satılabilir bir inovasyon yapmak olan Ar-Ge konuları işlenecektir.

İstihdama Yönelik Eğitim'de Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Atak
  • 5.10.2018

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ‘nın proje ortağı olarak yer aldığı “Vizyonumuz Brode Tasarlamak, Misyonumuz Marka Olmak” adlı projenin tanıtımı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Nitelikli İşgücü Eğitiminde yeni dönem başlıyor
  • 5.10.2018

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında işgücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücünün yetiştirilmesi için kamu-özel sektör işbirliğinde teorik ve uygulamalı eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitimlerin düzenlenmesine yönelik “Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü” imzalanmıştır.

Temel Hijyen Uygulamaları Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitim Programı
  • 4.10.2018

Odamız tarafından, Otel, Restoran, Kafe ve Yemek Siteleri işi yapan ve bu alanlarda hizmet veren üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik ‘ Temel Hijyen Uygulamaları ve Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitimi’ düzenlenecektir.