“E- Ticarette Başarıya Giden Yol” Eğitimi
  • 21.10.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, İdeaSoft & Serbay Akademi işbirliği ile 26 Ekim 2020 (Pazartesi) günü 14:00 – 16:00 saatleri arasında düzenlenecek olan “E- Ticarette Başarıya Giden Yol” konulu eğitimimize katılımınızı bekleriz. Bağlantı linki ve şifre aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz.

Düzce TSO’dan Eğitime Bir Katkı Daha
  • 7.10.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yüz yüze eğitimin başlayacağının açıklanmasının ardından üyelerimizden Tech Care Tıbbi Malzemeler firmasından 40 bin adet maske temin ederek Milli Eğitim Müdürlüğü’ne öğrencilere dağıtılmak üzere hibe edecek.

Lokanta ve Kafelere Yönelik Eğitim Düzenlendi
  • 16.09.2020

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü corona virüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla Düzce’de faaliyette bulunan lokanta ve kafelere yönelik eğitim programı gerçekleştirdi.

Sınır Ötesi E Ticaret Eğitimi Tamamlandı
  • 8.07.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Worldef Business School Genel Müdürü Orxan Isayev’in konuşmacı olarak katıldığı Sınır Ötesi E Ticaret Eğitimi video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Personele Yönelik Öz Farkındalık Eğitimi Gerçekleşti
  • 22.06.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ABİGEM DM aracılığıyla düzenlediği "Öz Farkındalık (Kendime Hoş Geldim)” semineri Eğitmen Tuba Karagöz Sever’in sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Gerçekleşti
  • 18.06.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile ABİGEM DM İşbirliğiyle düzenlenen " Coronavirüs Salgınında İşyerlerinde Alınacak Önlemler ” semineri konuşmacı Dr. Ekrem Aktuğ’un sunumuyla video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Düzce TSO’da Pazarlama Stratejisi Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 10.03.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile ABİGEM DM İşbirliğiyle “Pazarlama Stratejisi Eğitimi” Bahçeşehir Üniversitesi MBA Öğretim Görevlisi Reha Tartıcı’nın sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzce TSO’da Business Networking Eğitimi Gerçekleştirdi
  • 28.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası & ABİGEM DM İşbirliğiyle “Business Networking” Abigem eğitim Uzmanı Hüseyin Mandacı’nın sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

PAZARLAMA STRATEJİSİ EĞİTİMİ
  • 27.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası & ABİGEM DM İşbirliğiyle 7 Mart Cumartesi günü odamızda Pazarlama Stratejisi Eğitimi düzenlenecektir.

“Boots With Facebook Eğitimi” Gerçekleşti
  • 24.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulunun organizasyonuyla “Boots With Facebook Eğitimi” Özyeğin Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi Meriç Bıçakçıoğlu’nun sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Business Networking Eğitimi
  • 24.02.2020

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası & ABİGEM DM İşbirliğiyle 27 Şubat 2020 Perşembe günü odamızda Business Networking Eğitimi düzenlenecektir.

Sosyal Medya Pazarlama Teknikleri Eğitimi
  • 18.02.2020

Sosyal Medya Pazarlama Teknikleri Eğitimi

Düzce İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
  • 14.02.2020

Düzce İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulunun, almış olduğu kararları hayata geçirmekle sorumlu Yürütme Kurulu Toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Amatör Denizci Belgesi Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 27.12.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Ereğli Liman Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “Amatör Denizci Belgesi Eğitimi” T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı Eğitmeni Kpt. Sedat Bulduk’un sunumuyla, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.

UR-GE Dış Ticaret İstihbarat Eğitimleri Gerçekleştirildi
  • 20.12.2019

Odamız tarafından yürütülmekte olan ve Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen, 13 adet brode imalatçısı üye şirketlerimizin dahil olduğu “Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet Projesi” (19.UR-GE.011) referans numaralı UR-GE projemiz dış ticaret istihbarat eğitimleri gerçekleştirildi.

• 10.12.2019

Odamız tarafından hazırlanan UR-GE’’ Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet Projesi’’ kapsamında 17-18-19 Aralık 2019 tarihlerinde Dış Ticaret Yönetimi, Hedef Pazar Araştırma ve Ticari İstihbarat Yönetimleri Eğitimleri düzenlenecektir. Odamız 4. Kat eğitim salonunda gerçekleştirilecek olan eğitim ücretli olup katılım 20 kişi ile sınırlıdır.

Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimi
  • 13.11.2019

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimleri kapsamında 21-22-25 Kasım 2019 tarihlerinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimi düzenlenecektir.

Mesleki Eğitimde İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 7.11.2019

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı Başkanlığında mesleki ve teknik eğitimde iş birliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de katılım sağladı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri Gerçekleşti
  • 24.09.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri”, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme Merkezi Müdürlüğü’nde görevli Psikolog Fatma Hasret Işık tarafından Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Amatör Denizci Belgesi Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 19.09.2019

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Ereğli Liman Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “Amatör Denizci Eğitimi” T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı Eğitmeni Kpt. Sedat Bulduk’un sunumuyla, Düzce Teknopark Konferans salonunda gerçekleştirildi.