Haberler TSO Yönetimi Ayşe Keşir’i Ziyaret Etti
  • 24.03.2021

TSO Yönetimi Ayşe Keşir’i Ziyaret Etti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Millet Vekili Ayşe Keşir’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret programına; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ümit Ülgen, İbrahim Canpolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türkan, Metin Coşkun, Murat Saydam, Özkan Çakır, Yalçın Top, Genel Sekreter Vekili Zeynep Cebeci ve Özel Kalem Müdürü Mürvet Gül Turhan katıldı.

Gerçekleşen toplantıda; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığına atanan Ayşe Keşir’e hayırlı olsun dileklerini iletirken, Düzce’deki mevcut alt ve üst yapı çalışmaları, sanayi alanlarının sorunları, çözüm yolları, Düzce Valiliği tarafından 2021 yılının Turizm Yılı olarak ilan edilmesi ve bu konudaki çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Program sonunda Ayşe Keşir’e Düzce’nin yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim edildi.