Eğitim Haberleri KOBİ’LER İÇİN İNOVASYON YÖNETİMİ EĞİTİMİ
  • 2.11.2020

KOBİ’LER İÇİN İNOVASYON YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Eğitim Tarihleri: 04-05-06 Kasım 2020 (Çarşamba-Perşembe-Cuma) Eğitim Süresi: 3 gün - 6 saat Eğitim Saatleri: 10.00-12.00 Eğitim Şekli: Online (Zoom) Eğitimin Amacı: Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından fonlanan Öğrenen ve Yenilikçi KOBİ’ler İçin Bölgesel Ekosistemin Oluşturulması-Yenilikçi Ekosistemler (InnoHabitS) Projesiyle Doğu Marmara Bölgesindeki KOBİ’lerin inovasyon yönetimi kapasitesini geliştirmek için insan kaynağı yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Eğitim programları, içinde bulunduğumuz Covid-19 salgınıyla mücadele ve önlem yöntemleri dolayısıyla, teorik ve uygulamalı olarak online platformda gerçekleştirilecektir. Eğitimlere katılım ücretsizdir.

 

  •          Bölgedeki KOBİ’ler                                                                                                                 

Başvuru: Yukarıda ifade edilen katılımcı koşullarına uygun olanların 3 Kasım 2020 Salı günü saat 16.00’a kadar aşağıda belirtilen link üzerinden başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Programa katılmaya hak kazanan katılımcılara e-posta yolu ile bilgi verilecek olup, programın gerçekleşeceği platforma giriş için gerekli talimatlar paylaşılacaktır. (Başvurularda TR42 Bölgesi faaliyet alanımızdaki Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova illerinden başvurular değerlendirmeye alınacaktır.)

Katılım Belgesi: Eğitim sonunda katılımcıların minimum yüzde yetmiş beş (%75) ve üzeri oranda eğitime iştirak etmesi ve eğitim değerlendirme formunu doldurmuş olması halinde 'Eğitime Katılım Belgesi' verilecektir. Katılım belgelerini almaya hak kazanan katılımcılara belgeleri e-posta aracılığıyla ile gönderilecektir.