Meslek Komiteleri Haberleri 9. Meslek Komitesi 9 Mayıs’ta Çıkan Sigortacılık Genelgesiyle İlgili Toplandılar
  • 3.06.2020

9. Meslek Komitesi 9 Mayıs’ta Çıkan Sigortacılık Genelgesiyle İlgili Olarak Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 9. Meslek Komitesi (Finans ve Sigortacılık), Başkanı Metin Koç ve TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyesi Selim Koçak ve Komite Üyelerinin katılımlarıyla bir araya geldi. 9 Mayıs’ta yayınlanan yeni genelgenin görüşüldüğü toplantıda alınan kararlar ve oluşturulan kapsamlı rapor, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ilgili bakanlıklara iletilmek üzere Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’e teslim edildi.

Komite Başkanı Metin Koç, tabandan gelen verileri anlık olarak komite bünyesinde değerlendirdiklerini ve hızlıca gerekli raporları hazırladıklarını ifade ederek, komite çalışmalarını yakinen takip eden Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’e sunduklarını da sözlerine ekledi.