Yurt İçi Fuarlar Natural Stone İstanbul Mermer Fuarı 2019
  • 23.10.2019

Natural Stone İstanbul Mermer Fuarı 2019

Mermerin ilk makine fuarı CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı Ülke ekonomisinin en büyük destekçilerinden Türk mermer ve doğal taş sektörünün, makine teknolojileri alanındaki ilk ve tek fuarı CNR Marble Tech İstanbul açıldı.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Doğaltaş Makine ve Teknolojileri Üreticileri Derneği (DOTEK) tarafından düzenlenen fuar, mermer ve doğal taş üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına da karşılık veriyor.

Mermer, doğal taş ve maden sektörünün iş makineleri ile ekipmanları, jeneratörler, ambalajlama sistemleri, bilgisayar destekli teknoloji gibi sektöre dair tüm makine ve ekipman ihtiyaçlarının karşılayacağı CNR Marble Tech İstanbul, 23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında, global ticaretin merkezi CNR Expo’da organize edilecek. Fuar, iç piyasanın yanı sıra özellikle yakın coğrafyadaki mermer üreticilerinin de makine ve ekipman ihtiyacını karşılıyor

Mermer sektöründeki yeni gelişmeleri, sektöre yön veren ürün guruplarını, teknolojide en son gelinen noktaları yakından takip etmek istiyorsanız, Türkiye’nin ilk ve tek mermer makinelerı, teknolojileri ve ekipmanları fuarı CNR Marble Tech İstanbul'u kaçırmayın.

TIKLAYINIZ.