Genç Girişimciler Kurulu Haberleri Genç Girişimciler TOBB Bilgilendirme Seminerinde
  • 5.03.2020

Genç Girişimciler TOBB Bilgilendirme Seminerinde

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Genç Girişimciler Kurulları Bilgilendirme Semineri tamamlandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Genç Girişimciler Kurulları Bilgilendirme Semineri tamamlandı.

Düzce Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin de katılım sağladığı toplantıya katılan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genç Girişimcilerin bulundukları illerde aktif olarak sosyal ve ekonomik hayatta yer almalarını istedi. Genç girişimcilere tavsiyelerde bulunan TOBB Başkanı, içinde bulundukları kurumu daha iyi tanımalarını ve kendi başarılarını anlatarak, gençlere rol model olmalarını istedi.

2007 yılında Kadın Girişimciler Kurulunu, 2009 yılında ise Genç Girişimciler Kurulunu kurduklarını anlatan Hisarcıklıoğlu, 8 bin genç girişimcinin bir çatı altında buluştuğunu söyledi.

Seminer hakkındaki görüşlerini aktaran TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem, oluşan sinerji ve TOBB’da oluşan atmosferin kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, “TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu bizlerden beklentilerini sıraladı. Gençlere olan güvenini ve oluşmasını beklediği ortamdan bahsetti. Bundan sonraki çalışmalarımızda daha da heyecan ve istekle yol alacağız” ifadelerini kullandı.