Genç Girişimciler Kurulu Haberleri ALAY KOMUTANINDAN GENÇLERE İADEİ ZİYARET
  • 19.11.2014

ALAY KOMUTANINDAN GENÇLERE İADEİ ZİYARET

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’na, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı J.Kd.Albay Ramazan Akça iadei ziyaret bulundu.

İl Jandarma Alay Komutanı J.Kd.Albay Ramazan Akça, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda Genç Girişimcilerle bir araya geldi.Ziyarette TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cemal Aksan, İcra Komitesi Üyesi Selman Mezarcı, Taner Özsoy, Alp Gökhan Yanmaz, Çağdaş Yunus Özcan ile Kurul Üyesi İhsan Serdar Demirbilek hazır bulundular.Kurul hakkında kapsamlı bilgi alan Akça; Düzce’nin ve Türkiye’nin kalkınması için genç girişimcilere ihtiyaç olduğunu belirterek, üzerlerine büyük görevler düştüğünü belirtti.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cemal Aksan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Akça’ ya plaket takdim etti.