Genç Girişimciler Kurulu Haberleri Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komiteleri Belirlendi
  • 19.11.2014

Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komiteleri Belirlendi

Düzce TSO Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu’nun icra komiteleri seçimi odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seçimlerin öncesinde Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları üyeleriyle bir araya geldi. Büyük, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kadın ve genç girişimcilere büyük önem verdiğini, bu seçimlerin Türkiye’nin her yerinde aynı zamanda yapıldığını söyledi. Büyük, kadınların ve gençlerin ekonominin içinde yer almaları gerektiğini, sadece ekonominin değil, ekonomiyi yöneten kurum ve kuruluşların yönetim kadrolarında da yer almaları gerektiğini ifade etti.

Metin Büyük’ün konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Saat 16.00’ya kadar devam eden seçimlerin sonunda listeler aşağıdaki gibi belirlendi.

Seçimlerin sonucuna göre;

İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Melek Çağatay, İlayda Güngör Baray, Özlem Cicü, Zeynep Topçu, Sibel Tuncer, Ayla Keçeci, Nuran Türkyılmaz, Hatun Albayrak Şengüloğlu, Zeynep Seda Çavuş. Yedekler: Ayşe Emiroğlu, Derya Koçak, Ayfer Civelek, Nermin Yılmaz, Nilüfer Özsoy, Tülay Aslan.

İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Atilla Çelebi, Cemal Aksan, Çağdaş Yunus Özcan, Gökhan Baray, Sebahattin Uzun, Selman Mezarcı, Taner Özsoy, Yahya Necati Kazokoğlu, Zülkarneyn Çabukoğlu.

Yedekler: İhsan Serdar Demirbilek, Kenan Akgül, Ömer Kasbulat, Refik Arıcı, Sedat Şengül, Serdar Baray, Serkan Verep, Zekeriya Uğur Güneş, Yavuz Bekir Gül.