Eğitim Haberleri CNC Programlama Eğitimleri Duyurusu
  • 15.02.2019

CNC Programlama Eğitimleri Duyurusu

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından MARKA Mali Destek programı kapsamında yürütülmekte olan Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında 11 Mart 2019 Pazartesi gününden itibaren 300 kişiye 80 saat CNC Programlama Eğitimi verilecektir.

* Eğitim verilecek programlar , Autocad, Solidworks, Nx-Unigraphics ve Cimatron’dur.

* Eğitimler hafta içi akşamları ve Cumartesi günleri gündüzleri gerçekleştirilecektir.

* Eğitimler ücretsizdir ve proje bütçesinden karşılanacaktır.

* Eğitim sonrası katılımcılar katılım sertifikası alacaklardır.

* Eğitimlere devam etmek zorunludur.

Eğitimlere katılmak istiyorsanız aşağıdaki ön kayıt formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

Not : Daha önce eğitim almak üzere tarafımıza isimlerini bildiren kişilerin de bu formu doldurması gerekmektedir.

Eğitim Ön Kayıt Formu doldurmak için lütfen aşağıdaki linkten giriş yapınız

Daha geniş bilgi ve sorularınız için 0 380 524 25 50 (Dahili 142 veya 143) no.lu telefonlara başvurabilir, proje@duzcetso.org.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.