Eğitim Haberleri Temel İş Hukuku Eğitimi Tamamlandı
  • 8.11.2018

Temel İş Hukuku Eğitimi Tamamlandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın MARKA İşbirliğiyle düzenlediği Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi'nin ilk etabı tamamlandı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın MARKA İşbirliğiyle düzenlediği Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi'nin ilk etabı tamamlandı.

Odamız tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanarak sunulan ‘Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanması Eğitimi Projesi’ Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Hibe almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında odamıza kayıtlı üyelerimiz ve onlar adına çalışan personellerine Temel İş Hukuku ve Özlük Dosyalarının Hazırlanmasına yönelik eğitim verilecek olup bu konuda karşılaşılan güçlüklerin üstesinden gelmelerine destek olunacaktır.

Eğitimde;  İş Kanunu, Sosyal Güvenlik Kanunu ve Özlük İşleri, SGK Uygulamaları ve diğer uygulamalar, Vergi Kanunu konuları ele alındı.

Eğitimin son kısmında programa dahil olan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, işverenlerin özellikle özlük dosyaları konusunda sorunlar yaşadıklarını tespit ettiklerini ve bu konunun  üzerine gitmeye karar verdiklerini belirtirken, eğitimin hem personelin hem de işverenin haklarını en üst düzeyde korunacağı bir ortamı oluşmasına katkı sağlayacağını da sözlerin ekledi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, konuşmasının ardından katılımcılara sertifikalarını vererek toplantıdan ayrıldı.