Eğitim Haberleri İstihdama Yönelik Eğitim'de Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Atak
  • 5.10.2018

İstihdama Yönelik Eğitim'de Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Atak

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ‘nın proje ortağı olarak yer aldığı “Vizyonumuz Brode Tasarlamak, Misyonumuz Marka Olmak” adlı projenin tanıtımı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Mali Destek Programı kapsamında Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ‘nın proje ortağı olarak yer aldığı “Vizyonumuz Brode Tasarlamak, Misyonumuz Marka Olmak”  adlı projenin tanıtımı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya brode sektörü firmaları, mesleki eğitim ile ilgili kurumlar ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve ilgili meslek grubu meclis üyeleri de iştirak ettiler.

Açılış konuşmasını yapan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve Proje Koordinatörü Şehabettin Yavuz, proje konusunda ön bilgileri verdi. Brode alandaki mesleki eğitimin gerekliği, sektörün bu mesleki eğitime duyduğu ihtiyacı belirtti.

Daha sonra söz alan branş öğretmeni  ve Proje Teknik işler Şefi Meral Özçelik projenin genel ve özel amaçları ve proje faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Toplantıya ilimizde faaliyette olan brode sektörü firmaları, mesleki eğitim ile ilgili kurumlar ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı ve ilgili meslek grubu meclis üyeleri de iştirak ettiler.