Eğitim Haberleri Temel Hijyen Uygulamaları Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitim Programı
  • 4.10.2018

Temel Hijyen Uygulamaları Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitim Programı

Odamız tarafından, Otel, Restoran, Kafe ve Yemek Siteleri işi yapan ve bu alanlarda hizmet veren üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik ‘ Temel Hijyen Uygulamaları ve Gıda Hijyeni Bilgilendirme Eğitimi’ düzenlenecektir. Düzce Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği içerisinde 18 Ekim Perşembe günü 09.00 ile 12.00 saatleri arasında düzenlenecek olan eğitim odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Eğitim sonrası katılımcılara ‘Halk Eğitim tarafından ‘Hijyen Eğitimi Belgesi ’ verilecektir.

Eğitim Başvuruları için tıklayınız.

Bilgi:

Vildan YILMAZ