Eğitim Haberleri KOBİ'lere Yönelik Ücretsiz Eğitim
  • 24.09.2018

KOBİ'lere Yönelik Ücretsiz Eğitim

Türkiye Bankalar Birliği tarafından KOBİ’lere yönelik ücretsiz eğitimler ve kurslar düzenlenmektedir.

“Döviz Riskinden Korunma”, “KGF Destekli KOBİ Kredileri” ve “Kefalet Sistem, Konut Finansmanı ve Temel Bankacılık” konularını kapsayan ücretsiz video eğitimlerine ulaşmak için http://www.tbb-bes.org.tr/ adresini ziyaret ediniz.

Türkiye Bankalar Birliği, Bankacılık Eğitim Sitesi (BES) ile web tabanlı uzaktan eğitim hizmeti sunarak bugüne kadar, hem finansal hem de kişisel gelişim konularında kurslar ve tüm kamuoyunun yararlanabildiği ; Temel Bankacılık, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele, Hazine Desteğinden Yararlanmak Suretiyle KGF A.Ş. Kefaleti ile Kullandırılacak Krediler, KGF Desteğiyle KOBİ’lere Kullandırılacak Kredilerde Kefalet Sistemi ve Konut Finansmanı Sistemi vb. konularda ücretsiz eğitimlerle KOBİ’lerin söz konusu alanlara ilişkin farkındalığının arttırılması amaçlanmaktadır.