Eğitim Haberleri Eğitim Danışmanlarıyla Yeni Dönem
  • 18.05.2018

Eğitim Danışmanlarıyla Yeni Dönem

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yeni dönemde yapılması planlanan eğitimler, üyelerin faydalanabileceği destekler ve benzeri konuların ortaklaşa yapılabilmesi adına Düzce'de faaliyet gösteren bazı eğitim danışmanları ile bir araya gelindi.

Toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan  Yardımcısı Ümit Ülgen ev sahipliği yaparken, eğitim danışmanlarının haricinde İş-Kur İl Müdürlüğü Yetkilisi Hasan Ali Subaşı da hazır bulundu.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, bu dönemde hem Eğitim Danışmanlarından hem kamu kurumlarından en üst düzeyde özveri beklediklerini yineleyerek, mümkün olduğunca çok eğitim verip en fazla insana ulaşma amacında olduklarını ifade etti.