Eğitim Haberleri Düzce TSO Üyelerine Lisansüstü Eğitim Fırsatı
  • 16.02.2016

Düzce TSO Üyelerine Lisansüstü Eğitim Fırsatı

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokolle Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, üyelerin birinci derece yakınları, oda personeli ve personelin birinci derece yakınları, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından hazırlanan "Lisansüstü Eğitim" programlarından faydalanabilecek.

Konuyla ilgilenen üyelerimizin bu yıl için, "dönem kaybı yaşamamak için" en geç 19 Şubat 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne başvurmaları gerekmektedir.

PROTOKOLÜ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...