Eğitim Haberleri ODAMIZDA HANGİ EĞİTİMİN YAPILMASINI İSTERSİNİZ?
  • 8.01.2016

ODAMIZDA HANGİ EĞİTİMİN YAPILMASINI İSTERSİNİZ?

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. işbirliğiyle üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

2016 yılı içerisinde üyelerimizin talep edeceği ekte sunulan eğitim konuları öncelikli olarak programa alınacak ve eğitim programlarına dahil edilecektir.

Firmaların gelişimi ve kurumsallaşmada büyük öneme sahip olan eğitimlerin daha kaliteli ve interaktif geçebilmesi adına siz üyelerimizin tercih edeceği, personeline veya kendisine daha faydalı olacağını düşündüğünüz eğitim başlıklarını belirleyerek bize bildirmenizi bekliyoruz.

Aşağıdaki anket formunu doldurup;

vildan@duzcetso.org.tr e-posta adresine veya 0380 514 28 55 numaralı faxa yollayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için; 0380 524 25 50 numaralı telefondan Vildan Yılmaz'a ulaşabilirsiniz.

EĞİTİM ANKETİ İÇİN TIKLAYINIZ.