Eğitim Haberleri MARKA DIŞ TİCARET EĞİTİMİ BAŞVURULARI BAŞLADI
  • 24.11.2015

MARKA DIŞ TİCARET EĞİTİMİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Düzce’de ihracat yapma isteğinde olan firmaların veya halihazırda ihracat yapan ancak ihracat payını arttırmak isteyen firmaların dış ticarete ilişkin bilgilerini geliştirmek üzere, toplam 3 gün sürecek “Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimleri”ni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’yla işbirliği yaparak düzenlenmektedir.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Düzce’de ihracat yapma isteğinde olan firmaların veya halihazırda ihracat yapan ancak ihracat payını arttırmak isteyen firmaların dış ticarete ilişkin bilgilerini geliştirmek üzere, toplam 3 gün sürecek “Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimleri”ni  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’yla işbirliği yaparak düzenlenmektedir.

Katılmak isteyen firma temsilcileri, aşağıda tarih ve yeri belirtilen eğitime başvurusunu tamamlamalıdır.

 

DÜZCE

02-03-04 Aralık 2015 (toplam 3 gün)

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası

 

Başvuru linki aşağıdadır;

http://disticaret.marka.org.tr/disticaretbasvuru.asp

 

Eğitimde, Dış Pazarlarda Müşteri Bulma Yöntemleri - Uluslararası Ticaret ve Pazarlama, Dış ticarette Yazışma Teknikleri ve Uygulamaları, Dış Ticaret Sözleşmeleri ve uyulması gereken kurallar, Örneklerle Akreditif Açılma Süreci; Akreditif Okuma ve Uygulama, Uluslararası Ticari Belgeler, Kullanış Biçimleri ve Uygulamaları, İhracat Mevzuatı ve İhracatın Uygulamaları ile smülasyonu, Eximbank Kredilerinin Kullanılması, İhracatta Teklif Hazırlama, Fiyatlandırma // İhracatta Fiyatlandırma Stratejileri, Uluslararası Ticaretin Finansmanı, Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri (Genel Olarak) vb. konuları işlenmektedir.

 

3 tam gün olarak düzenlenecek ücretsiz sertifikalı eğitimlerin kontenjanı her bir sınıf için 40 kişi ile sınırlı olup, başvurular değerlendirilerek eğitimlere katılacak kişiler belirlenecektir.