Eğitim Haberleri Zor İnsanlar ve Zor Durumlarda İletişim Eğitimi Tamamlandı
  • 10.11.2015

Zor İnsanlar ve Zor Durumlarda İletişim Eğitimi Tamamlandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası personeline yönelik olarak düzenlenen Zor İnsanlarla ve Zor Durumlarda İletişim konulu eğitim tamamlandı.

Eğitimi ABİGEM A.Ş. Uzmanlarından Ayşe Demirbaş verdi. Eğitimde; Zor İnsan ya da Zor Davranışlardan Neleri Kast ediyoruz? İnsan Davranışlarının Karmaşıklığı ve Kişiliğin Oluşmasında Etkili Olan Faktörler. Zekanın Davranışlar ve Başarı Üzerindeki Etkisi. Duygusal Zeka da Nereden Çıktı?  Test: Benim Duygusal Zekam – Özdeğerlendirme. Beynimiz Nasıl Çalışır? Özbilinç ve Özyönetim. Test: Kendimizi Tanıyalım. Ne Zaman Zor İnsan Olunur? Zor İnsan Davranışları ve Doğru Yaklaşım Biçimleri konuları ele alındı.