Eğitim Haberleri Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri Düzce TSO’da bir araya geldi
  • 22.05.2015

Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri Düzce TSO’da bir araya geldi

Düzce TOKİ Mehmet Akif Eğitim Kurumları Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri ve velileri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Düzenlenen etkinliğe Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Saydam, Özel Eğitim Sınıfı öğrenci ve velileri, öğretmenler ve kurum yetkilileri katıldı. Etkinlikte konuşan Düzce TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Danışmaz, düzenlenen etkinlikteki amacın çocukların mutlu olması olduğunu belirterek, oda yönetimi olarak bu güzel etkinliğe vesile olduklarından dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Programın son bölümlerinde çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve palyaço eşliğinde çocuklar doyasıya eğlendi.