• 18.03.2024

FRANCHISE INDIA

16-17 MART 2024

Hindistan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza gelen yazıda; Franchise India, T.C. Haydarabad Başkonsolosluğu nezaretinde, Türk firmaları için gereken tüm lojistik düzenlemeleri uygun bir ücretlendirmeyle yapacaklarını iletmiştir. Franchise India'nın vereceği hizmetler arasında, katılımcı firmaların stantlarının ve B2B toplantı salonunun bulunacağı bir pavyon, Franchise India'nın sosyal medya platformlarında pavyonumuzun tanıtımı, basında reklam yapılması, tüm yatırımcı üyelere tanıtım e-postalarının gönderilmesi, fuar alanında ve ünlü AVM'lerde fiziksel tanıtım panolarının kurulması gibi hususlar yer almaktadır. Söz konusu yazıda, kalan kısıtlı süre de göz önünde bulundurularak, FRAEXPO hakkında bilgi edinmek isteyen firmaların 15 Ocak 2024 tarihine kadar Ticaret Ataşeliğine (haydarabad@ticaret.gov.tr) temas edebilecekleri yer almaktadır.