Haberler Yapılandırma İmkanı Bir Ay Daha Uzatıldı
  • 23.05.2023

Yapılandırma İmkanı Bir Ay Daha Uzatıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 7440 sayılı kanun kapsamındaki oda aidat ve gecikme zamları konusundaki yapılandırma imkanının bir ay uzatıldığını açıklayarak son başvuru tarihinin 30 Haziran 2023 olduğunu söyledi.

Erdoğan Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda 7440 sayılı kanun kapsamında üyelerimize geniş bir yapılandırma fırsatı sağlanmıştı. Gerek ülkemizdeki ekonomik süreçler gerekse piyasalardaki durağanlık dolayısıyla iş dünyamızın taleplerini toplayarak üst birliğimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da gayretleriyle son başvuru tarihi bir ay ötelenerek 30 Haziran 2023 olarak uzatıldı. Başvuru tarihinin yanı sıra son ödeme tarihi de bir ay uzatıldı ve buna göre ilk ödeme 31 Temmuz 2023 olarak belirlendi. Süre uzatımının üyelerimize hayırlar getirmesini diliyoruz”