Haberler Düzce TSO ve Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Sohbeti Gerçekleştirdi
  • 18.05.2023

Düzce TSO ve Trendyol E-Ticaret ve E-İhracat Sohbeti Gerçekleştirdi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Trendyol işbirliğiyle Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil’in sunumuyla Dijital Dünya’da e-ticaret ve e-ihracat sohbetleri konulu panel düzenlendi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen panele; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemal Aksan, İbrahim Canpolat, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük, TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem’in yanı sıra çok sayıda girişimci ve girişimci adayı katıldı.

Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil, e-ticaretin bu seminerler aracılığıyla geliştiğini belirterek, “e-ticaretin, ülkemizdeki gelişimi bu gibi organizasyonlarla oluyor. Bundan dolayı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve Yönetim Kurulu ile organize eden herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü e-ticaret yeni gelişmeye başladığı için birçok doğru bilinen yanlışlar oluyor. Bu tip organizasyonlarda bunları paylaşıyor olmak, karşılıklı konuşuyor olmak bizim açımızdan da çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

İnteraktif şekilde devam eden panelde katılımcılar Trendyol ve e ticaret ile ilgili merak edilen soruları Trendyol Satış ve İş Geliştirme Direktörü Özkan Çokaygil’e sordu. Panel sonunda Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, Trendyol yetkililerine hediye takdim etti.