Haberler Dış Finasmana Erişimlerinin Kolaylaştırılması Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi
  • 17.03.2023

Dış Finasmana Erişimlerinin Kolaylaştırılması Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda Ekonomist ve Finans Uzmanı Murat Özsoy’un sunumuyla Dış Finasmana Erişimlerinin Kolaylaştırılması Eğitimi Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitime, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, 6. Meslek Komite Üyesi Tuğba Özcan ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri, firma yöneticileri katılım sağladı.

Gerçekleşen eğitimde; Kredi ihtiyacının tespiti, kredi başvuru öncesi hazırlık aşamasında yapılması gerekenler, kredi başvuru görüşmesinde dikkat edilmesi gereken konular, bankaların kredi başvurularında dikkat ettikleri başlıca noktalar, kredi kullanmak için doğru zamanlama, bankalar ile görüşme aşamasında ön plana çıkarılması gereken konular, bankacıyı etkilemenin püf noktalar, doğru banka ve doğru şube belirlenmesi, başvuru süreci boyunca yapılması/yapılmaması gerekenler, bankalarda kredi değerlendirme sürecinin işleyişi hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ve Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar’ın Murat Özsoy’a hediye takdimi ile sona erdi.