Haberler Personel ve Öğrenci Taşımacılığı Azami Fiyat Tarifesi
  • 27.01.2023

Personel ve Öğrenci Taşımacılığı Azami Fiyat Tarifesi

Odamız 11. Meslek Komitesi (Yolcu ve Yük Taşımalığı ile Lojistik Hizmetleri) bünyesinde kurulan Azami Fiyat Tarifesi Komisyonu’nda görev yapmakta olan Meclis üyelerimiz Ümit Yıldırım, Nazmi Uçar ve Ramazan Yıldırım’ın yoğun çabaları, Düzce Otobüsçüler-Minibüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Bülent Özbakır, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Erdin Osmanoğlu’nun da davet edildiği istişare toplantıları ve konuya taraf olan kurumlar nezdinde yapılan girişimler sonucunda oluşturulan “Personel ve Öğrenci Taşımacılığı Azami Fiyat Tarifesi” Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından Oda meclisine sevk edilmiş ve oda meclisimizde oy birliği ile kabul edilerek yürürlüğe girmiştir.
Personel ve Öğrenci taşıma hizmeti yürüten oda üyelerimiz azami fiyat tarifesini Odamızdan ücretsiz olarak temin edebilirler.

Personel ve Öğrenci Taşımacılığı Azami Fiyat Tarifesini incelemek için tıklayınız.