Eğitim Haberleri Odamızda Sınai Mülkiyet Hakları Eğitimi Düzenlendi
  • 10.08.2022

Odamızda Sınai Mülkiyet Hakları Eğitimi Düzenlendi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Türk Patent Marka Kurumu işbirliği ile Sinai Mülkiyet Hakları Temel Düzey Webinarı gerçekleştirildi.

Online olarak gerçekleştirilen eğitimde; Sinai Mülkiyet Uzman Yardımcısı Merve Erman, Mühendis Semih Saraç tarafından katılımcılara marka kavramı, değişen dünyada ve ticari yaşantıda markalaşmanın yeri ve önemi, marka kimliği oluşturma, e-ticaret ve marka tescili, marka tescil prosedürleri, logo, sembol ve sloganların işletmelere kazandırdıkları, yurt dışı patent ve marka başvuru sistemleri, uluslararası markalaşma, tasarım tescilleri, patent faydalı model süreçleri, buluş ve inovasyon, sınai mülkiyet devlet teşvikleri konularında örnek olaylar üzerinden önemli ve faydalı bilgiler aktarıldı.

Eğitim, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.