Haberler VOCATIONAL WEB LEAP ENTELEKTÜEL ÇIKTI 7 BİLATERAL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 14.06.2022

VOCATIONAL WEB LEAP ENTELEKTÜEL ÇIKTI 7 BİLATERAL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ulusal Ajans desteği kapsamında Düzce Üniversitesi, koordinatörlüğünde Odamız ve 5 Avrupa Birliği ülkesinden 8 ortak kurum ile birlikte yürüttüğümüz kısa adı "Vocational Web Leap " olan “Mesleki Eğitim Öğrencileri, Çıraklar ve Mezunların Web Tasarım ve Geliştirme Konusunda Eğitilmesi İçin Açık Kaynaklı E-Öğrenme Platformu” projemiz ile ilgili bilateral (ikili) online toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda entelektüel çıktı (moodle platformunun test edilmesi) 7 ile ilgili şablon dokümanlar ve hazırlıklar tartışıldı. Yunanistan’da gerçekleştirilecek olan toplantıdan sonra projenin uzaktan eğitim platformunun ilgili paydaşlar ve öğrenciler tarafından test edilmesi ilgili metodoloji açıklandı. Ayrıca kullanılacak katılım sertifikaları, imza listeleri, anket değerlendirmeleri, görseller ve diğer materyaller konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiyi http://vocwebleap.org  adresinden alabilirsiniz.