Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri Sanayide Kadın Eli’ Projesi’nin Beşinci Protokolü İmzalandı
  • 28.06.2022

Sanayide Kadın Eli’ Projesi’nin Beşinci Protokolü İmzalandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu, Sanayide Kadın istihdamının ve Sanayi sektöründe gençlere ilham olacak rol model kadın sayısının artırılması ve sanayide nitelikli istihdam ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından hayata geçirilen ‘Sanayide Kadın Eli’ Projesi’nin beşincisi TB Sewtech Turkey ile imzalandı.

Eğitim almış ancak istihdama katılamamış ve çalışmaya istekli kadınları Meslek Lisesi mezunu ve eğitimi devam eden gençleri hedefleyen projenin imza töreni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Protokol imza törenine; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük ve Kurul Üyeleri, TB Sewtech Turkey Başkanı Hakan Konak, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Arzu Özer katılım sağladı.

Protokol imza töreni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük ve TB Sewtech Turkey Başkanı Hakan Konak, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Arzu Özer arasında imzalandı.

Protokol imza töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.