Haberler VOCATIONAL WEB-LEAP Projemizin 12. Uluslararası Online Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 17.05.2022

Avrupa Birliği tarafından fonlanan VOCATIONAL WEB-LEAP Projemizin 12. uluslararası online toplantısı projenin ulusal ve uluslararası ortakları ile birlikte gerçekleştirildi.

Ana modüllerin tamamlanması ve moodle platformunun test aşamasına hazırlanması konulu 12.Online Toplantı gerçekleştirildi.

Online toplantıda Yunanistan'daki ikincisi gerçekleştirilecek olan uluslararası ortaklar toplantısının gündemi proje ortakları ile birlikte oluşturuldu.

Ortakların bu toplantı için hazırlayacakları konular tartışıldı. Sorumlu ortaklar tarafından 15.06.2022 tarihine kadar, hem eğitmenler hem de kursiyerler için moodle platformunun nasıl kullanılacağına ilişkin bir video kaydı oluşturulmasına karar verildi.