Haberler VOCATIONAL WEB-LEAP Projemizin 11. Uluslararası Online Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 15.04.2022

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Avrupa Birliği tarafından fonlanan VOCATIONAL WEB-LEAP Projemizin 11. uluslararası online toplantısı projenin ulusal ve uluslararası ortakları ile birlikte gerçekleştirildi.

Toplantıda projenin 4. fikri çıktısının nihai hale gelmesi konusunda son kararlar alındı. Projenin 5. fikri çıktısı üzerindeki çalışmalar değerlendirildi, değerlendirme testlerinin bir an önce hazırlanması kararı alındı. Temmuz ayında Yunanistan’da yüz yüze bir uluslararası toplantısı yapılması ve yüz yüze yapılacak bu toplantı öncesi 12 Mayıs 2022 tarihinde bir online proje toplantısı gerçekleştirilmesi kararı alındı.