Meslek Komiteleri Haberleri 2. Meslek Komitesi Bir Araya Geldi
  • 24.03.2022

2. Meslek Komitesi Bir Araya Geldi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi ( İnşaat Müteahhitleri, İnşaat Malzemeleri Satışı, Yapı Denetimi, Savunma Sanayi, Teknik Hizmetler ) Üyeleri bir araya geldi.

Toplantıya; Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Gündem, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, 2. Meslek Komite Başkanı Hayrullah Şen, Başkan Yardımcısı Cüneyt Kazancı, Komite Üyeleri Yavuz Ayyıldız, Mustafa Gösterişli, Hafriyatçılar Dernek Başkanı Cevat Aydın ve Düzce’de faaliyet gösteren yapı denetim firmaları ve inşaat firmaları yetkilileri katılım sağladı.

Toplantıda, Düzce Belediyesinin hafriyat dökümü ile almış olduğu karara istinaden odamıza, inşaat firmalarından gelen talep ve istekler doğrultusunda inşaat hafriyatlarından çıkan verimli tarım topraklarının döküm alanı haricinde ihtiyaç ve uygun görülen yerlere belediyenin kontrolü dahilinde değerlendirilmesinin uygun olacağı ve çıkacak olan moloz atık ve çöplerin belediyenin göstermiş olduğu olanlara dökülmesi hakkında görüşüldü.