Eğitim Haberleri TS EN ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkik Eğitimleri Gerçekleştirildi
  • 24.02.2022

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve TSE işbirliğinde düzenlenen TS EN ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkik Eğitimleri TSE Eğitmeni Yılmaz Öztürk tarafından Düzce TSO 4. Kat toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitime; Firma yöneticileri ve Kalite Yönetim sorumluları katılım sağlamış ve TSE onaylı sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.

3 gün süren eğitimde, Revizyon Süreci, Yönetim Sistemi Standardlarının Yapısı, Kalite Yönetimi İlkeleri,  Proses Yaklaşımı - PUKÖ Modeli - Risk Tabanlı Düşünme,  Kalite Yönetim Sistemi Standardı ( TS EN ISO 9001:2015 ) Şartları , TS EN ISO 9001 Standardı Maddelerinin Tetkik Görevlisi Gözüyle Yorumlanması, TS EN ISO 19011 Standardının Tanımı, Tetkik Çeşitleri, Tetkikin Faydaları, Tetkikin Yönetimi, Tetkikin Planlanması, Soru Listelerinin Hazırlanması, Tetkikin Sonuçlandırılması ve Rapor Yazımı, Tetkik Görevlisi Sorumlulukları, Pratik ve Örnek Çalışmalar, Tetkik Görevlisi Sorumlulukları hakkında bilgiler verildi.

Eğitim toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.