Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri Değer Katan Kadın Girişimciler Toplantısı’nın 26.’cısı Gerçekleştirildi
  • 22.12.2021

Değer Katan Kadın Girişimciler Toplantısı’nın 26.’cısı Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün Başkanlığında, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri ve İl Kurul Üyelerinin katılımları ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu, Değer Katan Kadın Girişimciler Toplantısı’nın 26’ıncısı TOBB Düzce ve TOBB Muş Kadın Girişimci Kurulları ile video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Toplantıya; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük, Başkan Yardımcıları Fatma Simay Üzmez Şişman, Emine Kurtay ve İcra Kurulu Üyeleri, Olimpik Anneler Kooperatifi Başkanı Nermin Alayıldız katılım sağladı.

TOBB Düzce KGK Başkanı Serap Küçük; “Düzce Türkiye’nin 2 büyük metropolü Ankara ve İstanbul tam ortasında bir köprüdür. Kuzey ipek yolunun eskimeyen ayak izidir. Hititlerden Osmanlıya tarihin en büyük devlet ve medeniyetlerine ev sahipliği yapmıştır. Büyüleyici coğrafyası yaşamaya değer toprakları, çağlayan su kaynakları kısacası yaşam için gerekli her şeyi bir araya getirmesiyle yüzyıllardır odak noktasıdır. Türkiye’nin gelişime sahip turizm merkezi olmasının temelleri ise yıllar öncesine dayanmaktadır. Öyle ki cumhuriyetin ilk yıllarında sahil turizmin en geliştiği en eski merkezidir. ifadelerini kullandı.

Toplantıda; TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük, il genelinde yaptıkları faaliyetler ve projelere ilişkin olarak sunum gerçekleştirdi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin; Kadın girişimciliğin gelişmesi için her zaman destek vereceklerini ifade ederek, kurulun kurulmasına liderlik eden, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Kurul çalışmalarını daha ileri bir seviyeye taşıyan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, Düzce KGK Başkanı Serap Küçük ve Kurul Üyelerine teşekkür etti.