Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri KGK’DAN Kadın Emeği Merkezine Ziyaret
  • 15.12.2021

KGK’DAN Kadın Emeği Merkezine Ziyaret

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük ve Kurul Üyeleri Kadın Emeği Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette; TOBB Düzce KGK Başkanı Serap Küçük, Başkan Yardımcıları Fatma Simay Üzmez Şişman, Emine Kurtay, İcra Kurulu Üyeleri Hümeyra Aydın, Sevil Baygut, Tuğba Gürel ve KGK-GGK Komiteler Sekretaryası Hatice Çakır hazır bulundu.

Düzce Valiliği tarafından hayata geçirilen Kadın Emeği Merkezi’nde  kadınlara destek vermeye devam ediyor. Oluşturulan kooperatifler ile kadınlar ürettikleri ürünlerin satışlarını yaparken, elde edilen gelirler ile ailelerine destek verip, çocuklarının okumasına destek oluyor. Kadın Emeği Merkezinde yapılan son çalışmalar ile güçlenmeye devam ederken, TOBB Düzce KGK bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Kadın Emeği Merkezinde yürütülen eğitim faaliyetleri ile kooperatiflerin genel durumu ve üretilen ürünler hakkında bilgi alan TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarda kadınlara ve ilgililere kolaylıklar diledi.