Haberler Bakan Soylu, 12 Kasım Anma Etkinliklerine Katıldı
  • 12.11.2021

Bakan Soylu, 12 Kasım Anma Etkinliklerine Katıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Valiliği tarafından organize edilen 12 Kasım Depremini Anma Etkinlikleri programına katılım sağladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 12 Kasım 1999 Düzce Depremi'nin 22. yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Düzce'ye geldi.

Bakan Soylu’yu Düzce Valiliği önünde, Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, 65. Hükümet Bilim, Sanayi Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Yeşilay Düzce Şube Başkanı Uzman Arabulucu Avukat Ali Dilber ilçe ve belde belediye başkanları resmi kurum idari amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Düzce Valiliği’nde gerçekleşen programın ardından ise Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın da kuruluş aşamasında desteklediği Düzce Kadın Emeği Merkezi’ni ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyarette TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük, Başkan Yardımcısı Simay Üzmez Şişman ve kurul üyeleri de hazır bulundu.

Programın devamında, büyük felaketin 22. Yıl dönümü nedeniyle, Düzce Anıtpark meydanında anma töreni düzenlendi.