Haberler İKV Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 21.09.2021

İKV Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Şahin, Türkiye’nin AB üyelik sürecinde yürüttüğü çalışmalarla en önemli kuruluşlar arasında yer alan İktisadi Kalkınma Vakfı’nın TOBB İstanbul hizmet binasında yapılan 59. Genel Kurul toplantısına katılım sağladı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı ile Vakıf kurucu, Mütevelli ve Destekçi Kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurulda yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Şahin, görevlerine bir yenisini daha ekleyerek katılan delegelerin oybirliğiyle İktisadi Kalkınma Vakfı’nın önümüzdeki dönem TOBB temsilcisi olarak Başkanlık Divanı ve İKV Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Toplantının devamında, faaliyet raporları delegelerin onayına sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Son olarak açık oylama usulü ile yeni yönetim kurulu seçildi. Ayhan Zeytinoğlu yeninden güven tazeledi ve teşekkür konuşmasını yapmak için kürsüye çıktı. Zeytinoğlu, “Bizleri yeniden göreve seçen delegelerimize teşekkür ediyor, sizlere layık olmaya çalışacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.  Genel Kurulun tamamlanmasının ardından Zeytinoğlu, Yönetim Kurulu ile birlikte yeni dönem ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İKV YÖNETİM KURULU

Ayhan Zeytinoğlu (Başkan)