Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri KGK Temmuz Ayı Olağan Gündem Toplantısını Gerçekleştirdi
  • 8.07.2021

KGK Temmuz Ayı Olağan Gündem Toplantısını Gerçekleştirdi

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu, Temmuz ayı olağan gündem toplantısını Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Dilek Şen’in ev sahipliğinde Akçakoca Kuzine Cafe’de gerçekleştirildi.

Akçakoca Kuzine Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Genel Sekreter Kemal Başar, Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük, Başkan Yardımcıları Simay Üzmez Şişman, Emine Kurtay ve Kurul Üyeleri, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili Zeynep Cebeci katılım sağladı.

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Serap Küçük ve İcra Komitesi Üyeleri ile gerçekleşen toplantıda, Haziran boyunca düzenlenen ve katılım sağladıkları etkinlikler özetlenirken, Ağustos Ayı içerisinde düzenlenecek olan ve katılım sağlayacağı organizasyonlar belirlendi ve gerekli görev dağılımları yapıldı.