Meslek Komiteleri Haberleri Tekstil Ürünleri Komitesi’nden Kabardin Tekstile Ziyaret
  • 2.07.2021

Tekstil Ürünleri Komitesi’nden Kabardin Tekstile Ziyaret

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Meslek Komitesi (Tekstil Ürünleri Üretim, Perakende ve Toptan Satış) üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürütme kurulunda yer aldığı Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, mezuniyet sonrası öğrencilerine istihdamı noktasında öncelik tanınması konusunda Düzce’de faaliyetlerini sürdüren Kabardin Tekstil ile bir araya geldi.

Ziyaret programına Meslek Komitesi Başkanı Mutlu Kayan, Meclis Üyesi Hayati Eğilmez, Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sehabettin Yavuz, Koordinatör Müdür Yardımcısı Suzan Çiner ve Alan şefi Nirgul Candan katılım sağladı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın son yıllarda eğitim alanında yapmış olduğu olumlu hamleler sonucunda Meslek Liselerinin tercih edilebilirlik sıralamalarında üst seviyelere ulaştığını belirten Komite Üyeleri, öğrencilere stajda öncelik ve sektöre nitelikli eleman kazandırmak, sektör alt yapısını güçlendirmek, istihdamda ayrıcalık gibi avantajların da sağlanması amaçlanıyor.

7. Meslek Komitesi Başkanı Realkom Tekstil A.Ş Genel Müdürü Mutlu Kayan, üretim tesislerinin nitelikli işgücü ihtiyacına yönelik yapılan tüm çalışmalara firma olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.